Wijnen moet je kunnen proeven!

Sinds 2019 heeft de HEERLUK winkel zijn deuren geopend aan de Langendijk 56. U bent van harte welkom om eens rond te neuzen in de winkel, en uiteraard ook wijn te proeven en aan te schaffen. 

heer-luk-web-04

Vertel eens wat meer over de winkel

In de winkel worden ongeveer 60 verschillende wijnen verkocht uit de “Oude Wereld”. En de oude wereld is: Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Portugal en de rest van Europa. Zuid Afrika is een twijfelgeval. En waarom oude wereld? Ik vind het belangrijk dat het ambacht wijnmaken voorop moet staan. Dat houdt in dat de wijnboer en wijnmaker 1 zijn. Oftewel 1 en dezelfde persoon of familie. Druiven van eigen wijnvelden en vinificatie op het eigen domein. Tot slot ook nog “Mis en Bouteille” wat betekend “gebotteld op het domein”.

HEERLUK

Welke soorten wijn heb je in de winkel?

De soorten wijn die te verkrijgen zijn: uiteraard rood, wit, rosé. En ook Mousserend en dessertwijnen.

Op bestelling kunnen er ook cadeaus worden gemaakt. Cadeau verpakkingen zijn diverse soorten houten kistjes of stevig papieren wijntassen.

In de winkel is er ook een Koopjestafel: flessen wijn voor € 3,50.

Diverse wijnen vanaf € 6,50. Wijn op bestelling kan ook. Wijnbezorging in de Vijfheerenlanden vanaf € 50,00 is kosteloos.

heer-luk-web-06
HEERLUK
heer-luk-web-10

Kan ik ook wijn proeven in de winkel?

In de HEERLUK winkel is het mogelijk om een wijn te proeven. Want je kunt wel likken aan de fles, maar dan proef je de wijn nog niet. Voor het beste resultaat Wijn-Spijs hoor je te weten hoe de wijn is. Advies van de Sommelier is een vaste service aan u.

HEERLUK

Waar kan ik de HEERLUK wijnen winkel vinden?

De HEERLUK winkel is gevestigd aan de Langendijk 56 in Vianen. De postcode is 4132 AL.

winkelbuiten
Donderdag 14:00 - 17:30
Vrijdag 11:00 - 17:30
Zaterdag 11:00 - 17:30