Horeca wijnen

Omzetverhoging, door de inkoop van de juiste wijnen kan de omzet zomaar stijgen.

Maar wat belangrijker is: dat de bediening een beetje van wanten weet omtrent wijnen, dan stijgt de omzet gegarandeerd fors. Dit geldt voor Restaurant én Cafe én Hotel.

HEERLUK heeft voornamelijk wijnen uit de “Oude Wereld”. Wijnen met een verhaal dus. Uit Europa, redelijk dichtbij en wat het voorstellingsvermogen van jullie gasten goed kunnen handelen.

Als u klant bij HEERLUK wijnhandel wordt kom ik de wijnen uitleggen en train ik het verkopend personeel zowel op wijnkennis als commerciële handigheid. Want kennis is 1, en verkopen is 2!

HEER-LUK
HEERLUK

Prijsvorming

Een andere reden om bij HEERLUK wijnhandel te kopen zijn de goede inkoopsprijzen van de wijnen. Vraag naar de inkooplijst met de populairste wijnen

Recht van retour

In overleg kan er deal gemaakt worden. Mijn mening is dat wijnen een vlotte doorgang moeten hebben. Anders krijg je een hekel aan het product omdat het er zolang staat.

Exclusief in de buurt

Het heeft geen enkele zin dat op 1 plein overal dezelfde wijn wordt geschonken.

Geen verplichte afname

Zelf heb ik er moeite mee, minimale afname. Als iets goed gaat loopt het vanzelf. En winkeldochters creëren zie ik ook niet zo zitten. We moeten vooruit!

Wijnkaart opstellen na proeven

Weten wat je koopt! wijnen = proeven. Standaard procedure. Vooraf even een menukaart mailen aan info@heerlukwijnen.nl zodat ik weet welke kant het uit gaat.

Regio Utrecht

Is de belangrijkste omgeving voor HEERLUK, er kunnen natuurlijk omstandigheden zijn om daarbuiten te opereren.

Proefpakket aanvragen

Met bovenstaande punten komen we een heel eind om de omzet flink op te krikken. We maken een afspraak en ik kom bij jullie langs.

Gruppenfoto4